Inspectieluiken

Technische installaties en leidingen achter wanden en/of plafonds wilt u altijd kunnen bereiken. Denk bijvoorbeeld aan de situatie waarin een installateur de leidingen moet repareren, inspecteren of onderhouden. Door inspectieluiken te plaatsen hoeft een wand of plafond niet (deels) verwijderd te worden.

Inspectieluiken worden in binnenwanden, voorzetwanden en plafonds geplaatst. De inspectieluiken worden op maat gemaakt en zijn daardoor in diverse afmetingen beschikbaar.

Bezorging van de inspectieluiken
Alle materialen worden op wegwerp pallets geleverd en rondom in de plastic folie verpakt. Voor het transport wordt gebruik gemaakt van externe, veelal vaste transporteurs. Deze leveren de materialen met dichte vrachtauto’s af op de bouwplaatsen of op de werkplaats van de opdrachtgever(s).

Lossen tegen bescheiden vergoeding
Wanneer van te voren afgesproken, kunnen we de materialen ook tegen een bescheiden vergoeding lossen met een zelflosser (kooiaap) op een afgesproken tijdstip. Het is voor ons belangrijk om te weten of de vrachtauto’s (vrijwel altijd met oplegger) zonder problemen het opgegeven afleveradres kunnen bereiken. Dit is in de grote steden niet altijd mogelijk. In dat geval worden de materialen met een kleinere auto afgeleverd.

De chauffeurs zullen na het lossen een pakbon afgeven. Deze moet door de uitvoerder of een bevoegde voor akkoord direct getekend en weer retour worden gegeven. Bij zichtbare beschadigingen dient dit direct op de pakbon vermeld te worden.

Uit welke materialen kunt u kiezen?

Wit gemelamineerd spaanplaat

Ook in brandvertragende uitvoering te bestellen.

Wit gemelamineerd MDF